Modalitate de inscriere, publicare si promovare pe platforma QBursa – Cursuri si formare profesionala. Costuri

Modalitate si posibilitati de inscriere si publicare: 

Utilizatorul va intra pe sectiunea Formare profesionala – platforma on line si completeaza formularul de inscriere, in calitate de prestator de cursuri sau in calitate de solicitant. Inscrierea se poate face si de pe orice formular de inscriere de pe site-ul QBursa – pentru a se facilita optiunile de inscriere.

In formularul de inscriere ofertantul de cursuri va prezenta toate detaliile privind conditiile de organizare si de realizare a acestora. Dupa completare, un broker QBursa va analiza comanda, poate solicita lamuriri de la ofertant si apoi va publica varianta finala.

Utilizatorul are posibilitatea de a solicita ca un broker sa se ocupe special de comanda.

Mentionam ca, inscrierea ofertei/comenzii implica automat si inscrierea publicarea pentru promovare, daca solicitantul nu doreste altfel.

Inscrierile se pot face pentru: prestatorii de cursuri – ofertanti; companii sau persoane fizice – solicitanti de cursuri; prestatori de cursuri pentru promovare on line.

Costuri:

QBursa va avea lansarea publica in cadrul primei editii a Expozitiei – targ – internationale de afaceri, comert, servicii si educatie: “E– A.C.S.E.”- QBursa editia I, organizata on line, programata in luna martie.  

Pana la data E-ACSE QBursa editia I, inscrierea, serviciile aferente, precum si participarea la aceasta editie de lansare publica sunt gratuite!

Dupa evenimentul mentionat anterior, costurile pentru inscriere, publicare si facilitatile aferente sunt urmatoarele:

 • A) abonament pentru minim 3 luni: 5 euro/luna. Facilitati:
  • publicarea ofertelor si a cererilor pentru tranzactionare si promovare;
  • publicarea datelor companiei pentru promovare (company profile), inclusive link direct catre firma sau magazinul on-line al acesteia;
  • publicarea companiei in sectiunile de promovare on-line.
  • contactarea brokerilor parteneri publicati, a companiilor listate, nu implica costuri catre QBursa, serviciile fiind negociate direct.
  • solicitarea uor informatii despre piata.
  • publicarea unor articole, propuneri, informatii si solicitari de interes.
  • participarea la simpozioanele organizate exclusiv de QBursa.
  • invitatii la simpozioane/conferinte, targuri/expozitii, cursuri/seminarii si alte evenimente. Pentru utilizatorii abonati, functie de tipul si modul de organizare al evenimentelor, participarea va fi gratuita sau, se vor solicita taxe de participare preferentiale.
  • Posibilitati de interactiune si consultari in vederea dezvoltarii afacerilor, atat cu staful QBursa, cat si cu alti utilizatori.
 • B). Abonament pentru minim 3 luni cu serviciile brokerilor QBursa (brokeri interni si/sau brokeri/traderi colaboratori): – 7 euro/luna, incluzand facilitatile mentionate anterior.

In acest caz, dupa incheierea cu succes a tranzactiilor, QBursa va percepe un comision, stabilit si agreat in prealabil, prin Contract.

 • C) Taxa de inscriere si publicare valabila o luna, cu facilitatile de la punctul A aliniatele 1-6 si 9:  – 7 euro.
 • D) Pentru serviciul cu implicarea brokerilor/traderilor nu exista decat varianta cu abonament de minim 3 luni, (punctul B).
 • E) Pentru participarile la simpozioane/conferinte, targuri/expozitii, cursuri/seminarii si alte evenimente, pentru companiile/organizatiile/utilizatorii neabonati se vor adresa invitatii care vor cuprinde, in cazul in care vor exista, si valoarea taxelor de participare.

Avand in vedere cele prezentate, va propunem inscrierea in aceasta piata, cat mai repede, in vederea stabilirii unor interactiuni si colaborari pentru dezvoltare!

Mentiuni:

 • publicarea solicitarilor de cursuri este gratuita; se percepe comision stabilit initial doar in cazul finalizarii contractelor de servicii cursuri prin brokerii QBursa.
 • optiunea pentru broker include si promovarea Ofertantilor; deasemenea, promovarea va fi efectuata de catre toti brokerii QBursa.

Acceseaza Platforma QBursa – Cursuri si Formare profesionala!

Vezi Oferte!   LINK