Modalitati de inscriere, publicare si promovare. Costuri Bursa de comert.

Modalitate si posibilitati de inscriere si publicare: 

Utilizatorul va intra pe sectiunea Bursa de comert – Platforma de tranzactionare, alege tipul comenzii (Oferte producatori/distribuitori sau cereri producatori/distribuitori sau oferte retail, sau cereri retail, sau promovare si completeaza formularul de inscriere.  

In formularul de inscriere va prezenta toate detaliile privind conditiile de cumparare/vanzare. Dupa completare, un broker QBursa va analiza comanda, poate solicita lamuriri de la ofertant si apoi va publica varianta finala.

Important: informatiile si detaliile despre oferta/comanda ajuta mult la cresterea variantelor de publicare si tranzactionare.

Deci, se pot publica: oferte, comenzi, promovari.

Mentionam ca, inscrierea ofertei/comenzii implica automat si inscrierea publicarea pentru promovare, daca solicitantul nu doreste altfel.

De realizarea tranzactiei, respectiv de gasirea contrapartidelor pentru oferte/comenzi se pot ocupa brokerii QBursa, la solicitarea utilizatorilor.

Costuri:

  • Pentru publicare oferte, comenzi, promovare:
    • abonament pentru 3 luni: 20 lei/luna;
  • Pentru a se ocupa un broker QBursa de oferta/comanda in vederea gasirii unei contrapartide si alte demersuri in vederea realizarii tranzactiei:
    • abonament pentru 3 luni: 35 lei/luna + comision din valoarea tranzactiei, stabilit la inceputul colaborarii. 
    • mentiune: optiunea pentru broker include si promovare; deasemenea, promovarea va fi efectuata de catre toti brokerii QBursa.

 

boutique