Modalitati de inscriere, publicare si promovare. Costuri Bursa de comert.

Modalitate si posibilitati de inscriere si publicare: 

Inscrierea pentru oferte/cereri produse, pentru promovare companii/produse, se face prin oricare din urmatoarele posibilitati:

 • acceseaza FORMULAR/MOD DE INSCRIERE din meniul principal,
 • acceseaza FORMULAR INSCRIERE din meniul sectiunii Platforma Bursa de comert – Oferte, 
 • pentru a facilita modul de inscriere, fiecare tip de oferta/cerere (Oferte producatori/distribuitori sau cereri producatori/distribuitori sau oferte retail, sau cereri retail), contine si un formular de inscriere.  

Publicarea ofertei/inscrierii pe site se va face doar dupa aprobarea administratorilor Platformei.

In oricare din posibilitatile enuntate privind accesul la formular, utilizatorul va prezenta detalii privind conditiile de cumparare/vanzare, date de identificare, date pentru promovare on-line si tot ceea ce va considera necesar pentru realizarea obiectivului dorit.

Dupa completare si trimitere, administratorii QBursa analizeaza inscrierea, se pot consulta cu ofertantul, apoi se va publica varianta finala.

Important: informatiile si detaliile despre oferta/comanda ajuta mult la cresterea variantelor de publicare si tranzactionare.

Deci, se pot publica: oferte si comenzi pentru produse, promovari companii si produse.

Mentionam ca, inscrierea ofertei/comenzii implica automat si inscrierea publicarea pentru promovare, daca solicitantul nu doreste altfel.

De realizarea tranzactiei, respectiv de gasirea contrapartidelor pentru oferte/comenzi se pot ocupa brokerii QBursa, la solicitarea utilizatorilor. In acest caz, se va incheia un contract de comision intre Ofertant si Bursa Questum, care se va incasa de QBursa, in calitate de intermediar, dupa finalizarea cu succes a tranzactiei.

Costuri:

 • Pentru publicare oferte, comenzi, promovare:
  • 40 lei/luna;
  • abonament minim 3 luni: 30 lei/luna.
 • Pentru a se ocupa un broker QBursa de oferta/comanda in vederea gasirii unei contrapartide si alte demersuri in vederea realizarii tranzactiei:
  •  60 lei/luna;
  • abonament minim 3 luni: 50 lei/luna + comision din valoarea tranzactiei incheiate cu succes, stabilit la inceputul colaborarii. 

Mentiune: optiunea pentru broker include si promovare; deasemenea, promovarea va fi efectuata de catre toti brokerii QBursa.

boutique