Modalitati de inscriere, publicare si promovare. Costuri de inscriere, promovare si de carte.

Modalitate si posibilitati de inscriere si publicare: 

Utilizatorul va intra pe sectiunea Platforma Bursa de carte – Oferte, alege tipul comenzii: edituri – oferte, librarii – oferte/cereri, promovare, recenzii, autori si completeaza formularul de inscriere. Pentru inscriere poate folosi si formularul de inscriere din meniul principal sau orice formular de inscriere accesat prin utilizarea site-ului.

In formularul de inscriere va prezenta datele de identificare si contact, precum si detalii privind ofertele/cererile, conditiile acestora. Deasemenea detalii pentru cazul promovarii on-line.

Dupa completare, un broker QBursa va analiza comanda, poate solicita lamuriri de la ofertant si apoi va publica varianta finala.

Important: informatiile si detaliile ajuta mult la cresterea variantelor de publicare si tranzactionare.

De realizarea tranzactiei, respectiv de gasirea contrapartidelor pentru oferte/comenzi se pot ocupa brokerii QBursa, la solicitarea utilizatorilor.

Cumparatorii interesati vor accesa paginile/magazinele on line ale editurilor si librariilor publicate, avand posibilitatea sa achizitioneze carti direct de la acestea. Deasemenea, pot completa oricare din formularele de inscriere pentru a solicita achizitionarea unor anumite carti. Brokerii QBursa vor cauta si vor raspunde.

Deasemenea, pentru institutii si companii care doresc o comanda mai mare de carte – se pot inscrie cu repectiva comanda pe oricare formular de inscriere si vor primi mai multe oferte.

Costuri:

QBursa va avea lansarea publica in cadrul primei editii a Expozitiei – targ – internationale de afaceri, comert, servicii si educatie: “E– A.C.S.E.”- QBursa editia I, organizata on line, programata in luna martie.  

Pana la data E-ACSE QBursa editia I, inscrierea, serviciile aferente, precum si participarea la aceasta editie de lansare publica sunt gratuite!

Dupa evenimentul mentionat anterior, costurile pentru inscriere, publicare si facilitatile aferente sunt urmatoarele:

 • A) abonament pentru minim 3 luni: 5 euro/luna. Facilitati:
  • publicarea ofertelor si a cererilor pentru tranzactionare si promovare;
  • publicarea datelor companiei pentru promovare (company profile), inclusive link direct catre firma sau magazinul on-line al acesteia;
  • publicarea companiei in sectiunile de promovare on-line.
  • contactarea brokerilor parteneri publicati, a companiilor listate, nu implica costuri catre QBursa, serviciile fiind negociate direct.
  • solicitarea uor informatii despre piata.
  • publicarea unor articole, propuneri, informatii si solicitari de interes.
  • participarea la simpozioanele organizate exclusiv de QBursa.
  • invitatii la simpozioane/conferinte, targuri/expozitii, cursuri/seminarii si alte evenimente. Pentru utilizatorii abonati, functie de tipul si modul de organizare al evenimentelor, participarea va fi gratuita sau, se vor solicita taxe de participare preferentiale.
  • Posibilitati de interactiune si consultari in vederea dezvoltarii afacerilor, atat cu staful QBursa, cat si cu alti utilizatori.
 • B). Abonament pentru minim 3 luni cu serviciile brokerilor QBursa (brokeri interni si/sau brokeri/traderi colaboratori): – 7 euro/luna, incluzand facilitatile mentionate anterior.

In acest caz, dupa incheierea cu succes a tranzactiilor, QBursa va percepe un comision, stabilit si agreat in prealabil, prin Contract.

 • C) Taxa de inscriere si publicare valabila o luna, cu facilitatile de la punctul A aliniatele 1-6 si 9:  – 7 euro.
 • D) Pentru serviciul cu implicarea brokerilor/traderilor nu exista decat varianta cu abonament de minim 3 luni, (punctul B).
 • E) Pentru participarile la simpozioane/conferinte, targuri/expozitii, cursuri/seminarii si alte evenimente, pentru companiile/organizatiile/utilizatorii neabonati se vor adresa invitatii care vor cuprinde, in cazul in care vor exista, si valoarea taxelor de participare.

Avand in vedere cele prezentate, va propunem inscrierea in aceasta piata, cat mai repede, in vederea stabilirii unor interactiuni si colaborari pentru dezvoltare!

Intra pe Platforma Bursa de carte – Vezi OFERTE ! – Link

boutique