Formular de inscriere

FORMULAR DE INSCRIERE: Oferte/Comenzi/Company profile/Articole promovare on line

Introdu mai jos oferta/comanda ta:
  Data de final:


  DANU


  DANU

  Modalitate si posibilitati de inscriere si publicare: 

  Utilizatorul are urmatoarele posibilitati:

  • acceseaza FORMULAR/MOD DE INSCRIERE din meniul principal, sau
  • acceseaza FORMULAR INSCRIERE din meniul sectiunilor Platformei QBursa: Bursa de comert, Bursa de carte, B2B, Formare profesionala, sau
  • pentru a facilita modul de inscriere, la unele sectiuni, fiecare tip de oferta/cerere (Oferte producatori/distribuitori sau cereri producatori/distribuitori sau oferte retail, sau cereri retail etc), contine si un formular de inscriere.  

  Publicarea ofertei/inscrierii pe site se va face doar dupa aprobarea administratorilor Platformei.

  In oricare din posibilitatile enuntate privind accesul la formular, utilizatorul va prezenta date de identificare si de contact, detalii privind conditiile de cumparare/vanzare a produselor, de prestare a serviciilor, date pentru promovare on-line a companiei, a produselor sau a serviciilor, si tot ceea ce va considera necesar pentru realizarea obiectivului dorit.

  Dupa completare si trimitere, administratorii QBursa analizeaza inscrierea, se pot consulta cu ofertantul, apoi se va publica varianta finala.

  Important: informatiile si detaliile despre oferta/comanda ajuta mult la cresterea variantelor de publicare si tranzactionare.

  Deci, se pot publica: oferte, comenzi, promovari companii, servicii sau produse. Se pot publica si magazine on-line.

  Mentionam ca, inscrierea ofertei/comenzii implica automat si inscrierea publicarea pentru promovare, daca solicitantul nu doreste altfel.

  De realizarea tranzactiei, respectiv de gasirea contrapartidelor pentru oferte/comenzi se pot ocupa brokerii QBursa, la solicitarea utilizatorilor.