Despre – Prezentare Bursa de carteLINK

 

PARTENERI

confederatia patronatul roman

centrul de marketing

promovare onlineeditura eykon

Te inspira ce-ai vazut? Ori cauti o carte anume?

Vrei sa cumperi o carte? Click pe imagine si intri direct in magazinul online al editurii sau librariei selectate! Sau completeaza oricare dintre formularele de inscriere si prezinta comanda ta – Brokerii QBursa vor cauta si vor raspunde cererii tale!

Esti o institutie sau o companie care doreste achizitia unui numar mai mare de carti, sau editarea unor anumite carti de specialitate, unor cursuri? Solicita prin oricare din formularele de inscriere si vei primi mai multe oferte! 

 

Edituri - Oferte

Oferte Edituri

editura eykon

Marketing afiliat – carti de la edituri:

promovare online    promovare online    promovare online    promovare online    promovare online    promovare online

top edituri


Marketing afiliat – carti de la edituri:

promovare online    promovare online    promovare online    promovare online    promovare online    promovare online
top edituri


promovare online    promovare online    promovare online
top edituri

Introdu in formularul de mai jos oferta editurii tale:

  Data de final:


  DANU


  DANU

   

  LIBRARII

   

  Oferte/Cereri Librarii

  Marketing afiliat – carti din librarii:

  promovare online    promovare online    promovare online

      top librarii


  Marketing afiliat – carti din librarii:

  promovare online    promovare online    promovare online 

  promovare online
  top librarii

  Introdu in formularul de mai jos cererea librariei tale:


   DANU


   DANU

   promovare online:

   Promovare  on linepromovare online okian.ro promovare online

    

    

   promovare online

   promovare online

   promovare online


   promovare online             promovare online             promovare online


   promovare online             promovare online           promovare online


   promovare online            promovare online            promovare online


   promovare online

    

   Recenzie de carte:

   Recenzii publicate:

   O carte cu munți interiori. Autor: Ionut Iamandi
   Un veteran al Războiului Rece. Autor: Ionut Iamandi
   Interferențe – un fel de recenzie de carte. Marii lideri evoluează. Autor: Cezar Iulian Armasu
   Marele furt vine pe unde radio – recenzie de carte. Autor: Aristotel Bunescu
   Recenzie de carte: TREI VOLUME CE POARTĂ SIGILIUL DE AUR – IRINA MOROIANU ZLĂTESCU. Autor: Aristotel Bunescu


   Scrii recenzii de carte? Vrei sa publici aici recenzii de carte originale ori deja publicate anterior?
   Completeaza formularul de mai jos. Vom face o selectie a recenziilor primite pe care le vom publica.    DANU


    O carte cu munți interiori.
    Autor: Ionut Iamandi

    Acum mai bine de o sută de ani, la cumpăna dintre secolul nouăsprezece și secolul douăzeci, Viena fierbea. Fierbea cultural, fierbea de idei. Capitala habsburgică era plină de oameni și curente care prefigurau veritabile revoluții în mai multe domenii. Aici se întâlneau Gustav Klimt și Egon Schiele în pictură, Otto Wagner și Adolf Loos în arhitectură, Arnold Schoenberg, Alban Berg și Anton Webern în muzică, Sigmund Freud și Alfred Adler în psihanaliză, Ludwig von Mises și Friedrich von Hayek în economie, Robert Musil și Hermann Broch în literatură. Dintr-o altă perspectivă, departe de lumea ideilor, dar extrem de influenți în lumea ideologiilor, tot aici, în Viena, și-au întretăiat drumurile prin ianuarie 1913 și câțiva politicieni care aveau să marcheze flagrant secolul: Adolf Hitler, Iosif Stalin, Lev Troțki. S-ar putea spune că bătrânul Franz Joseph ecloza pe atunci, la Viena, tot felul de lucruri.

    Dar parcă densitatea vieneză de gânditori și „influenceri” pe metru pătrat nu era în niciun domeniu mai mare decât în ramura științelor așa-zis exacte. Spun „așa-zis” pentru că gânditorii la care mă refer întorceau de fapt știința pe dos; ea nu mai era a faptelor fruste, a măsurătorilor precise și a legilor imuabile; era a intuiției și a prezumției, a probabilității și a precarului, era o știință care se resubordona filozofiei și credinței. Spun doar atât: Kurt Gödel și Ludwig Wittgenstein, două dintre cele mai importante patru personaje ale secolului XX, așa cum au fost ele nominalizate de revista Times în 1999, în pragul noului mileniu, celelalte două fiind Albert Einstein și Alan Turing. La o sută de ani de atunci, un astfel de careu nu a mai fost reconstituit. Ba chiar se poate spune că tot ceea ce am realizat tehnologic de atunci încoace a fost doar o muncă de valorificare practică a realităților conceptuale gândite atunci … …

    Citeste mai departe: LINK


    Un veteran al Războiului Rece
    Autor: Ionut Iamandi

    O carte e ca un munte cu mai mulți versanți de acces. Pe un traseu se adună mai mulți cititori. Alte poteci nici măcar nu duc până în vârf. Sunt trasee cu priveliști generoase; altele sunt aride, dar mai practice. Așa și cu volumul lui Stelian Tănase despre viața sa în comunism. Poate fi văzut ca o autobiografie, căci autorul își povestește aici anii copilăriei, tinereții și primei maturități, cu personaje de familie și evenimente din intimitate. Poate fi văzut și ca o inițiere – în care domnul Tănase excelează – în istoriile mai mari sau mai mărunte ale Bucureștilor, oraș studiat de el și pe viu, și în arhive. Poate fi văzut, de exemplu, și ca o cronică socială a celor aproximativ treizeci de ani de comunism cărora Stelian Tănase le-a fost martor direct. Din altă perspectivă, autorul poate fi și un biograf al marilor personaje politice din epocă, valență pe care a dovedit-o în mai multe volume anterioare. Dintre toate abordările însă, voi prefera să mă refer în cele ce urmează la un traseu poate mai modest, dar pe care îl găsesc instructiv: este vorba de calea care dezvăluie perspectiva autorului asupra comunismului, așa cum se conturează ea la trei decenii de la sfârșitul regimului. Nu este deci o concepție a lui Stelian Tănase asupra comunismului din timpul comunismului, ci viziunea lui de azi asupra acestei perioade, așa cum s-a decantat ea în timp și se dezvăluie în volumul de față. … …

    Citeste mai departe: https://sah-corporate.ro/un-veteran-al-razboiului-rece/


    Interferențe – un fel de recenzie de carte. Marii lideri evoluează

    Obișnuiesc, atunci când scriu un articol, organizez un eveniment, dezvolt un proiect nou, să încep cu o etapă de documentare. Știu, totul se găsește pe google, internetul este o sursă de documentare nelimitată.
    Așa este. Reversul este că pe net găsești și foarte multe, repetate, date și informații care nu-ți sunt de folos, ca să nu mai spun despre cele care îți prezintă informații greșite, eronate.

    Cum faci distincția între ele?
    Sunt mai multe instrumente de ajutor aici.
    Eu, dincolo de toate celelalte, caut și citesc câte o carte. Despre subiect ori complementară. Uneori de ajutor doar pentru înțelegerea mai fină a unor concepte și idei de folos pentru tema de interes.

    Se întâmplă uneori că, în ciuda intenției inițiale – doar documentare, identificare informații relevante, câte o carte să-mi placă și atunci îmi las programul perturbat, acodandu-mi o pauză (zic eu binevenită), citind cartea pentru ea, nu pentru scopul inițial.
    Așa m-am întâlnit cu “Marii Lideri evolueaza” scrisă de Ken Blanchard. Și mi-am oferit singur, cu plăcere, timpul de a o citi până la capăt.
    Și să știți că nu a durat mult. În cazul meu, cu tot cu pauze, notite pentru acesta postare, schita articolului – cinci ore.

    Citește mai departe: LINK


    Marele furt vine pe unde radio – recenzie de carte
    Dacă tot vorbim despre alegeri, vă supun atenției o carte specială din mai multe puncte de vedere. Este vorba despre volumul: „Anul electoral 1946. PCR în campanie la Radio” semnat de Ionuț Iamandi.

    Decalogul argumentelor

    Valoarea autorului. Domnul Ionuț Iamandi – jurnalist apreciat din marea familie a Societății Române de Radio. L-am cunoscut ca rafinat analist în Dilema Veche, dar și în revista de mare succes Historia.
    Din nou la evenimentele de șah, dar și un bun vorbitor în fața publicului cu ocazia recentei lansări a revistei noastre online.
    Cartea atacă un subiect de mare interes. Alegerile fraudate.
    Cu o aplicație la cazul 1949.
    Fiind de formație istoric, autorul a știut foarte bine să își valorifice sursele, care în mod obișnuit nu sunt abordate de cercetători.
    Este vorba, printre altele, de Arhiva radio. Un tezaur care trebuie mai bine valorificat.

    Citește mai departe: LINK


    Am avut privilegiul să relatez în cadrul revistei noastre online, vizita făcută doamnei profesor universitar doctor IRINA MOROIANU ZLĂTESCU.
    La final, gazda m-a onorat cu un cadou impresionant. Trei volume ce poartă semnătura sa ce au apărut la Editura Universitară.

    Este vorba despre :
    1 ) Irina Moroianu Zlătescu (ed. coord.) | Evoluția dreptului și a societății românești în context internațional: 1918-2018
    2) DREPTUL UNIUNII EUROPENE DE IRINA MOROIANU ZLATESCU , ELENA MARINICA
    3 ) Migrants, asylum seekers and refugees in a globalised world, autori: Irina Moroianu-Zlătescu, Alexandra Bucur-Ioan, Petru Emanuel Zlătescu .

    Personal – sunt volume care mă interesează în mod deosebit.
    Primul este o analiză a instrumentelor care au măsurat dreptatea în societatea noastră, de-a lungul timpului, din 1918 și până în prezent.

    Al doilea, pentru faptul că am fost de mai multe ori corespondent special la reuniunile de lucru ale Consiliului Europei și am văzut cu ochii mei cum se pun problemele la nivelul bătrânului nostru continent.

    Citește mai departe: LINK

    AUTORI