Despre Bursa de carte

-

Platforma tranzactionare Bursa de carte – Vezi OFERTE ! – Link


Despre Bursa de carte: 

Bursa de carte este un instrument online de promovare a cererilor și ofertelor de carte, un loc de întâlnire a editurilor și librăriilor, un instrument ce facilitează distribuția și consumul de carte.

O viziune extinsă a lanțului de distribuție de carte ne indică secțiunile acestei categorii:

    edituri    /    librarii    /    recenzie de carte

Pagina dedicata pentru Bursa de carte QBursa contine o sectiune pentru marketing si promovare online.

Cum funcționează?

Bursa de carte va publica ofertele de carte ale editurilor, cu precădere promoțiile, ofertele speciale, ultimile apariții editoriale.
Editurile interesate vor completa un formular online ce transmite informații către un Broker de comerț. Acesta, in urma analizei si a eventualelor consultari cu ofertantul, le va publica pe platforma web.
În formularul online, editurile vor avea și opțiunea “doresc să fiu contactat de un broker”. Bifarea opțiunii îi va permite broker-ului să contacteze editura pentru a solicita informații suplimentare, detalii și, eventual, dacă există oportunitatea, de a face o ofertă de servicii/comision pentru intermedierea de tranzacții distribuție carte.

Bursa de carte va publica cererile/ofertele de carte a librăriilor, după același mecanism.

O secțiune este dedicată pentru promovare online.

Cumparatorii interesati vor accesa paginile/magazinele on line ale editurilor si librariilor publicate, avand posibilitatea sa achizitioneze carti direct de la acestea. Deasemenea, pot completa oricare din formularele de inscriere pentru a solicita achizitionarea unei anumite carti. Brokerii QBursa vor cauta si vor raspunde.

Deasemenea, pentru institutii si companii care doresc o comanda mai mare de carte – se pot inscrie cu repectiva comanda pe oricare formular de inscriere si vor primi mai multe oferte.

Modalitate de inscriere si publicare: 

Utilizatorul va intra pe sectiunea Platforma Bursa de carte – Oferte, alege tipul comenzii: edituri – oferte, librarii – oferte/cereri, promovare, recenzii, autori si completeaza formularul de inscriere. Pentru inscriere poate folosi si formularul de inscriere din meniul principal sau orice formular de inscriere accesat prin utilizarea site-ului.

In formularul de inscriere va prezenta datele de identificare si contact, precum si detalii privind ofertele/cererile, conditiile acestora. Deasemenea detalii pentru cazul promovarii on-line.

Dupa completare, un broker QBursa va analiza comanda, poate solicita lamuriri de la ofertant si apoi va publica varianta finala.

Important: informatiile si detaliile ajuta mult la cresterea variantelor de publicare si tranzactionare.

De realizarea tranzactiei, respectiv de gasirea contrapartidelor pentru oferte/comenzi se pot ocupa brokerii QBursa, la solicitarea utilizatorilor.

Cumparatorii interesati vor accesa paginile/magazinele on line ale editurilor si librariilor publicate, avand posibilitatea sa achizitioneze carti direct de la acestea. Deasemenea, pot completa oricare din formularele de inscriere pentru a solicita achizitionarea unor anumite carti. Brokerii QBursa vor cauta si vor raspunde.

Deasemenea, pentru institutii si companii care doresc o comanda mai mare de carte – se pot inscrie cu repectiva comanda pe oricare formular de inscriere si vor primi mai multe oferte.

Costuri:

QBursa va avea lansarea publica in cadrul primei editii a Expozitiei – targ – internationale de afaceri, comert, servicii si educatie: “E– A.C.S.E.”- QBursa editia I, organizata on line, programata in luna aprilie.  

Pentru inscrierile efectuate pana la data desfasurarii E-ACSE: publicarea pe piata Bursa Questum – QBursa si toate facilitatile/serviciile aferente, incluzand participarea la aceasta editie E-ACSE, sunt gratuite, pentru perioada: de la data inscrierii pana la data expozitiei plus (+) o luna calendaristica. 

Pentru inscrierile pana la data de 15.02.2021, perioada de gratuitate se mareste: de la data inscrierii pana la data desfasurarii E-ACSE plus (+) doua luni calendaristice.

Dupa evenimentul mentionat anterior, costurile pentru inscriere, publicare si facilitatile aferente sunt urmatoarele:

 • A) abonament pentru minim 3 luni: 5 euro/luna. Facilitati:
  • publicarea ofertelor si a cererilor pentru tranzactionare si promovare;
  • publicarea datelor companiei pentru promovare (company profile), inclusive link direct catre firma sau magazinul on-line al acesteia;
  • publicarea companiei in sectiunile de promovare on-line.
  • contactarea brokerilor parteneri publicati, a companiilor listate, nu implica costuri catre QBursa, serviciile fiind negociate direct.
  • solicitarea uor informatii despre piata.
  • publicarea unor articole, propuneri, informatii si solicitari de interes.
  • participarea la simpozioanele organizate exclusiv de QBursa.
  • invitatii la simpozioane/conferinte, targuri/expozitii, cursuri/seminarii si alte evenimente. Pentru utilizatorii abonati, functie de tipul si modul de organizare al evenimentelor, participarea va fi gratuita sau, se vor solicita taxe de participare preferentiale.
  • Posibilitati de interactiune si consultari in vederea dezvoltarii afacerilor, atat cu staful QBursa, cat si cu alti utilizatori.
 • B). Abonament pentru minim 3 luni cu serviciile brokerilor QBursa (brokeri interni si/sau brokeri/traderi colaboratori): – 7 euro/luna, incluzand facilitatile mentionate anterior.

In acest caz, dupa incheierea cu succes a tranzactiilor, QBursa va percepe un comision, stabilit si agreat in prealabil, prin Contract.

 • C) Taxa de inscriere si publicare valabila o luna, cu facilitatile de la punctul A aliniatele 1-6 si 9:  – 7 euro.
 • D) Pentru serviciul cu implicarea brokerilor/traderilor nu exista decat varianta cu abonament de minim 3 luni, (punctul B).
 • E) Pentru participarile la simpozioane/conferinte, targuri/expozitii, cursuri/seminarii si alte evenimente, pentru companiile/organizatiile/utilizatorii neabonati se vor adresa invitatii care vor cuprinde, in cazul in care vor exista, si valoarea taxelor de participare.

Avand in vedere cele prezentate, va propunem inscrierea in aceasta piata, cat mai repede, in vederea stabilirii unor interactiuni si colaborari pentru dezvoltare!

promovare onlineIntra pe Platforma Bursa de carte – Vezi OFERTE ! – Link


promovare online:

promovare online


 

QB
QB
Managing partner QBursa

Postări recente:

Brokeri interni si colaboratori/parteneri

Brokeri interni si colaboratori/parteneri Bursa Questum - QBursa, beneficiaza atat de brokeri de comert interni, din stafful organizatiei, cat si...

Brokerii QBursa

♦Companii de brokeraj din diverse domenii, listate pe piata QBursa si publicate pe platforma on line. Brokeri/traderi care actioneaza pentru...

Brokeri comerciali atestati

Brokerii comerciali atestati sunt persoane fizice sau juridice care, in urma unor cursuri urmate de atestari, vor fi acreditati...
promovare online

Recomandate:

Bursa de Cursuri/Formare profesională

Pentru Platforma on line de tranzactionare/promovare Bursa Cursuri/Formare profesionala...

Bursa de carte

Platforma tranzactionare Bursa de carte - Vezi OFERTE !...

Povestile din business – QBursa

Fondarea Bursa Questum - QBursa Avand o experienta indelungata ca...
promovare online
- Advertisement -

S-ar putea să-ți placă și :postari relevante
Recomandate pentru tine

Brokeri interni si colaboratori/parteneri

Brokeri interni si colaboratori/parteneri Bursa Questum - QBursa, beneficiaza atat de brokeri de comert interni, din stafful organizatiei, cat si de brokeri/traderi colaboratori sau parteneri,...