B2B QBursa - B2B

QBursa – B2B

-

- Advertisment -

B2B
Business – to – Business.

Un segment de afaceri ce are ca obiect produse si servicii ce satisfac nevoile specifice ale altor afaceri. Produse si servicii ce se adreseaza preponderent companiilor, organizatiilor.

Produse si servicii pentru care proiectarea mixului de marketing este puternic individualizata, analiza “lantului de distributie” nu mai beneficiaza de un numar mare de modele consacrate.

B2B, un domeniu in care promovarea online, instrumentele web nu au evoluat cu aceeasi viteza si pana la gradul de rafinare si automatizare al proceselor de vanzare din domeniul bunurilor de larg consum.

promovare online B2BNe propunem sa cream, sa proiectam si sa implementam o serie de instrumente obline care sa faciliteze marketingul online pentru segmentul B2D.
Impreuna cu o serie de parteneri din domeniu.
Instrumente care sa combine in mod eficient, eficace si in mod adaptat specificului B2B instrumentele web ce si-au dovedit eficacitatea, ajungand la maturitate, fiind utilizate pe scara larga: content marketing, funnel chanel, magazin online B2B, promovare online, marketing afiliat B2B, brand storytelling, email marketing, videomarketing s.a.m.d.

promovare onlineEste stiut, in domeniul B2B marketingul direct si-a dovedit eficacitatea. De aceea avem in vedere o imbinare intre procesele de automatizare specifice instrumentelor web si interventia operatorului uman.

In utilizarea instrumentelor de promovare / vanzare online una dintre provocari este scalarea ofertelor. Ne propunem proiectarea unei serii de servicii de consultanta, in parteneriat cu firme specializate in diverse arii de competenta, pentru proiectarea mixului de marketing, adaptarea ofertelor comerciale la specificul instrumentelor de vanzare online si problematici complementare / conexe.

Lucrezi in B2B? Ori in consultanta web sau marketing, managementul afacerilor?
Vrei sa te alaturi partenerilor QBursa?
Transmite-ne opinia ta. Completeaza formularul:

promovare online


promovare online:

promovare onlineAutomatizarea proceselor de vanzare pentru instrumente de promovare online in segmentul B2B

promovare online


Marketing afiliat B2B – forma eficienta de promovare online?

marketing afiliat B2B

Avatar
Cezar Iulian Armașu
Marketing & New Business Manager

Postări recente:

Dezvoltare și inovație în afaceri – Conferința online a Confederației Patronatul Român

Anunț Confederația Patronatul Român INVITAȚIE Ref: Conferința online a Confederației Patronatul Român din 22.10.2020 1. CONTEXT 2. CONȚINUT / ORDINEA DE ZI 3. AUDIENȚA 4....

Comunicat de presa – Confederatia Patronatul Roman

Motto: “Întreprinderea de afaceri are două - și doar două - funcții de bază: marketing și inovare. Marketingul și...

DESPRE ASIGURARI

DESPRE ASIGURARI Asigurarile au aparut ca o necesitate izvorata din activitatile economice, si literatura de specialitate aduce numeroase argumente in...
promovare online

Recomandate:

QBursa – B2B

B2B Business - to - Business. Un segment de afaceri ce...

Povestile din business – QBursa

Ca participant activ pe piata de capital, a serviciilor...

QBursa – Bursa de carte

Bursa de carte este un instrument online de promovare...
promovare online
- Advertisement -

S-ar putea să-ți placă și :postari relevante
Recomandate pentru tine