Despre QBursa - Bursa de comerț

QBursa – Bursa de comerț

-

- Advertisment -

Acceseaza platforma de tranzactionare QBursa – Bursa de comert

Susținem spiritul antreprenorial, creativitatea și inovarea în afaceri!

Despre QBursa – Bursa de comerț: Prezentare si mod de functionare

Este o piata activa, un loc al intalnirii a cat mai multe cereri si oferte, a solutiilor de realizare a tranzactiilor.

Prin platforma on-line QBursa se pune la dispoziția producătorilor, distribuitorilor, retaililor, prestatorilor/consumatorilor de servicii, un instrument util în identificarea partenerilor de afaceri, un instrument util pentru identificarea eficientă, eficace a furnizorilor și a clienților, pentru o varietate mare produse și servicii grupate pe categorii / domenii de interes.

Este o piata activa si prin urmatoarele doua aspecte:

 • Platforma Qbursa este promovata pe site-urile a numeroase organizatii si asociatii profesionale partenere/colaboratoare si prin alte mijloace de comunicare on-line si off-line, inclusiv evenimente. Astfel, companiile, produsele, serviciile listate beneficiaza de o promovare permanenta, pe o scara larga si catre diverse segmente ale pietei. 
 • Utilizatorii QBursa por beneficia de serviciile brokerilor QBursa care vor cerceta piata si se vor implica activ in scopul gasirii contrapartidelor si a realizarii tranzactiilor.

Prin QBURSA – BURSA DE COMERT:

 • Esti informat despre CERERE SI OFERTA: produse, preturi, servicii, trendul afacerilor! O sursa de informatii din care se pot selecta partenerii de afaceri! 
 • Ai variante diverse pentru vanzarea produselor, stocurilor existente, serviciilor, planificarea viitoare a vanzarilor!  
 • Exista posibilitati pentru cumpararea unei cantitati minime dorite – la un pret oferit exclusiv marilor distribuitori – este posibil prin insumarea cererilor utilizatorilor pentru produsul respectiv.
 • Afli informatii despre servicii diverse, posibilitati de finantare si de parteneriate! 
 • Beneficiezi si de segmentul educational al QBursa prin categoriile: Bursa de Carte si Cursuri-Formare profesionala. 
 • Un instrument ce salveaza timp in realizarea obiectivelor de business.
 • Oportunitatea de a lucra cu un broker de comert ce pune la dispozitia ta timpul si expertiza proprie pentru a-ti eficientiza resursele.

QBursa este o selecție de date și informații pentru afaceri prin accesarea cărora se crează o legătură între companii/firme – actorii pieței, o legătură între componentele lanțului de distribuție. Lantul de distributie cuprinde: producatorii – distribuitorii – retailerii

QBursa – Bursa de comert va publica:
– ofertele si/sau cererile (comenzile) producatorilor/importatorilor de bunuri de larg consum cu circulatie rapida, cu precădere promoțiile, ofertele speciale, lichidarile de stoc, alte oferte speciale de interes pentru distribuitori / retaileri;
– ofertele si/sau cererile distribuitorilor.;
– oferte si/sau cereri ale retail-ilor / magazinelor;
– prezentarea companiilor.


Cum functioneaza?
Actorii lantului de distributie interesati sa-si dezvolte portofoliul de distribuitori / clienti / furnizori / parteneri de afaceri vor completa un formular online ce transmite informații către un Broker de comerț.
Acesta va analiza și le va publica pe platforma web.
În formularul online, exista și opțiunea “doresc să fiu contactat de un broker”.
Bifarea opțiunii îi va permite broker-ului să contacteze solicitantul pentru a cere informații suplimentare si sa se ocupe de realizarea respectivei cereri/oferte. 

Modalitate de inscriere si publicare.  

Utilizatorul va intra pe sectiunea Bursa de comert, alege tipul comenzii (Oferte producatori/distribuitori sau cereri producatori/distribuitori sau oferte retail, sau cereri retail, sau promovare si completeaza formularul de inscriere.  

In formularul de inscriere va prezenta toate detaliile privind conditiile de cumparare/vanzare. Dupa completare, un broker QBursa va analiza comanda, poate solicita lamuriri de la ofertant si apoi va publica varianta finala.

Important: informatiile si detaliile despre oferta/comanda ajuta mult la cresterea variantelor de publicare si tranzactionare.

Deci, se pot publica: oferte, comenzi, promovari.

Mentionam ca, inscrierea ofertei/comenzii implica automat si inscrierea publicarea pentru promovare, daca solicitantul nu doreste altfel.

De realizarea tranzactiei, respectiv de gasirea contrapartidelor pentru oferte/comenzi se pot ocupa brokerii QBursa, la solicitarea utilizatorilor.

Costuri:

 • Pentru publicare oferte, comenzi, promovare:
  • abonament pentru 3 luni: 20 lei/luna;
 • Pentru a se ocupa un broker QBursa de oferta/comanda in vederea gasirii unei contrapartide si alte demersuri in vederea realizarii tranzactiei:
  • abonament pentru 3 luni: 35 lei/luna + comision din valoarea tranzactiei, stabilit la inceputul colaborarii. 
  • mentiune: optiunea pentru broker include si promovare; deasemenea, promovarea va fi efectuata de catre toti brokerii QBursa.

 

boutique
Acceseaza platforma de tranzactionare QBursa – Bursa de comert


 
Articolul precedentPovestile din business – QBursa
Articolul următorQBursa – B2B
Eusebiu Armașu
Eusebiu Armașu
Managing partner QBursa

Postări recente:

Dezvoltare și inovație în afaceri – Conferința online a Confederației Patronatul Român

Anunț Confederația Patronatul Român INVITAȚIE Ref: Conferința online a Confederației Patronatul Român din 22.10.2020 1. CONTEXT 2. CONȚINUT / ORDINEA DE ZI 3. AUDIENȚA 4....

Comunicat de presa – Confederatia Patronatul Roman

Motto: “Întreprinderea de afaceri are două - și doar două - funcții de bază: marketing și inovare. Marketingul și...

DESPRE ASIGURARI

DESPRE ASIGURARI Asigurarile au aparut ca o necesitate izvorata din activitatile economice, si literatura de specialitate aduce numeroase argumente in...
promovare online

Recomandate:

QBursa – Cursuri, Formare profesională

Acceseaza platforma Qbursa - Cursuri - Formare profesionala  Cursuri, Formare...

Povestile din business – QBursa

Ca participant activ pe piata de capital, a serviciilor...

QBursa – O nouă piață

Ce este QBursa? Este o nouă piată, o piata activa,...
promovare online
- Advertisement -

S-ar putea să-ți placă și :postari relevante
Recomandate pentru tine