Formare profesională Bursa de Cursuri/Formare profesională

-

Pentru Platforma on line de tranzactionare/promovare Bursa Cursuri/Formare profesionala – Acceseaza –  LINK – 


Descriere Bursa de Cursuri/formare profesională

Aici se întâlnesc furnizorii de cursuri și programe de formare profesională cu organizațiile și companiile care sunt interesate de dezvoltarea competențelor, aptitudinilor și abilităților angajaților.
Prozaic spus, aici managerii care știu că investitia in capitalul uman produce capital financiar, iar capitalul financiar poate, dar nu e sigur că poate să producă capital uman, găsesc o sursă de informații relevante, utile pentru selecția rapidă a furnizorilor de servicii în domenul resurselor umane.

Promovam ofertele companiilor romanesti de cursuri si formare profesională.
In special programele de cursuri adresate companiilor și organizatiilor.

Vom publica liste de oferte de programe cursuri formare profesională și cereri de cursuri și programe customizate.

Lucrezi în resurse umane? Câștigă timp!
Publică o cerere de cursuri ori o cerere de ofertă programe de pregătire și formare profesională customizată și primești oferte relevante fără să mai cauți furnizorii potriviți.

Dacă dorești, un broker poate prelua solicitarea ta și va căuta pentru tine cea mai potrivită ofertă. Câștigi timp. Folosești experiența relevantă a unui broker specializat.

Modalitate de inscriere si publicare: 

Utilizatorul va intra pe sectiunea Formare profesionala – platforma on line si completeaza formularul de inscriere, in calitate de prestator de cursuri sau in calitate de solicitant. Inscrierea se poate face si de pe orice formular de inscriere de pe site-ul QBursa – pentru a se facilita optiunile de inscriere.

In formularul de inscriere ofertantul de cursuri va prezenta toate detaliile privind conditiile de organizare si de realizare a acestora. Dupa completare, un broker QBursa va analiza comanda, poate solicita lamuriri de la ofertant si apoi va publica varianta finala.

Utilizatorul are posibilitatea de a solicita ca un broker sa se ocupe special de comanda.

Mentionam ca, inscrierea ofertei/comenzii implica automat si inscrierea publicarea pentru promovare, daca solicitantul nu doreste altfel.

Inscrierile se pot face pentru: prestatorii de cursuri – ofertanti; companii sau persoane fizice – solicitanti de cursuri; prestatori de cursuri pentru promovare on line.

Costuri:

QBursa va avea lansarea publica in cadrul primei editii a Expozitiei – targ – internationale de afaceri, comert, servicii si educatie: “E– A.C.S.E.”- QBursa editia I, organizata on line, programata in luna aprilie.  

Pentru inscrierile efectuate pana la data desfasurarii E-ACSE: publicarea pe piata Bursa Questum – QBursa si toate facilitatile/serviciile aferente, incluzand participarea la aceasta editie E-ACSE, sunt gratuite, pentru perioada: de la data inscrierii pana la data expozitiei plus (+) o luna calendaristica. 

Pentru inscrierile pana la data de 15.02.2021, perioada de gratuitate se mareste: de la data inscrierii pana la data desfasurarii E-ACSE plus (+) doua luni calendaristice.

Dupa evenimentul mentionat anterior, costurile pentru inscriere, publicare si facilitatile aferente sunt urmatoarele:

 • A) abonament pentru minim 3 luni: 5 euro/luna. Facilitati:
  • publicarea ofertelor si a cererilor pentru tranzactionare si promovare;
  • publicarea datelor companiei pentru promovare (company profile), inclusive link direct catre firma sau magazinul on-line al acesteia;
  • publicarea companiei in sectiunile de promovare on-line.
  • contactarea brokerilor parteneri publicati, a companiilor listate, nu implica costuri catre QBursa, serviciile fiind negociate direct.
  • solicitarea uor informatii despre piata.
  • publicarea unor articole, propuneri, informatii si solicitari de interes.
  • participarea la simpozioanele organizate exclusiv de QBursa.
  • invitatii la simpozioane/conferinte, targuri/expozitii, cursuri/seminarii si alte evenimente. Pentru utilizatorii abonati, functie de tipul si modul de organizare al evenimentelor, participarea va fi gratuita sau, se vor solicita taxe de participare preferentiale.
  • Posibilitati de interactiune si consultari in vederea dezvoltarii afacerilor, atat cu staful QBursa, cat si cu alti utilizatori.
 • B). Abonament pentru minim 3 luni cu serviciile brokerilor QBursa (brokeri interni si/sau brokeri/traderi colaboratori): – 7 euro/luna, incluzand facilitatile mentionate anterior.

In acest caz, dupa incheierea cu succes a tranzactiilor, QBursa va percepe un comision, stabilit si agreat in prealabil, prin Contract.

 • C) Taxa de inscriere si publicare valabila o luna, cu facilitatile de la punctul A aliniatele 1-6 si 9:  – 7 euro.
 • D) Pentru serviciul cu implicarea brokerilor/traderilor nu exista decat varianta cu abonament de minim 3 luni, (punctul B).
 • E) Pentru participarile la simpozioane/conferinte, targuri/expozitii, cursuri/seminarii si alte evenimente, pentru companiile/organizatiile/utilizatorii neabonati se vor adresa invitatii care vor cuprinde, in cazul in care vor exista, si valoarea taxelor de participare.

Avand in vedere cele prezentate, va propunem inscrierea in aceasta piata, cat mai repede, in vederea stabilirii unor interactiuni si colaborari pentru dezvoltare!

Platforma Bursa de Cursuri/Formare profesionala – Vezi Oferte si Solicitari!   Acceseaza   LINK

Articolul precedentBursa de servicii/afaceri/B2B
Articolul următorBursa de carte
QB
QB
Managing partner QBursa

Postări recente:

Brokeri interni si colaboratori/parteneri

Brokeri interni si colaboratori/parteneri Bursa Questum - QBursa, beneficiaza atat de brokeri de comert interni, din stafful organizatiei, cat si...

Brokerii QBursa

♦Companii de brokeraj din diverse domenii, listate pe piata QBursa si publicate pe platforma on line. Brokeri/traderi care actioneaza pentru...

Brokeri comerciali atestati

Brokerii comerciali atestati sunt persoane fizice sau juridice care, in urma unor cursuri urmate de atestari, vor fi acreditati...
promovare online

Recomandate:

QBURSA: PIATA COMERCIALA DE BUSINESS

Bursa Questum - Sale & Buy Meeting Point - ...

Bursa de carte

Platforma tranzactionare Bursa de carte - Vezi OFERTE !...

Studenti – brokeri comerciali: viitorii antreprenori cu reputatie excelenta

Brokeri comerciali studenti - parteneri QBursa: Scopurile dezvoltarii unei categorii...
promovare online
- Advertisement -

S-ar putea să-ți placă și :postari relevante
Recomandate pentru tine

Brokeri interni si colaboratori/parteneri

Brokeri interni si colaboratori/parteneri Bursa Questum - QBursa, beneficiaza atat de brokeri de comert interni, din stafful organizatiei, cat si de brokeri/traderi colaboratori sau parteneri,...