Scopul Platformei de tranzactionare QBursa

Parte integranta a paginii de web QBursa, platforma de tranzactionare este un vehicul de lucru al QBursei Comerciale de Afaceri (click aici pentru articolul “Despre QBursa Comerciala de Afaceri”).

Reprezinta un instrument pentru beneficiari si brokeri, cu urmatoarele roluri:

Contact:

  • intre utilizatori/clienti si staff-ul sau brokerii QBursa, pentru transmiterea ofertelor si  solicitarilor. 
  • intre utilizatorii cu oferte publicate si utilizatorii care subscriu la acestea.
  • intre brokerii QBursa si colaboratori sau parteneri.

– Inscrierea si publicarea ofertelor.

Realizarea tranzactiilor si fara implicarea brokerilor QBursa. Prin publicarea pe platforma, se ofera aceasta posibilitate; La ofertele/cererile publicate pot subscrie direct potentiale contrapartide: producatori, distribuitori, prestatori de servicii, alte tipuri de comercianti.

Promovarea afacerilor, prin inscrierea si publicarea materialelor de prezentare pentru companii si produse: company profile, bannere, imagini si descriere bunuri, oferte speciale, link-uri catre pagini web. Link-urile catre magazinele online ale utilizatorilor sunt de regula publicate in sectiunile de tranzactionare.

Mijloc pentru receptionarea si diseminarea informatiilor despre trendul afacerilor.

Modalitate de operare

Utilizatorii, prin datele din “Contact” al site-ului, sau formularele de inscriere, transmit solicitarile, ofertele. Formularele de inscriere cuprind ghiduri orientative privind informatiile care trebuie transmise de beneficiari.

Administratorii si brokerii QBursa, in urma procesarii cererilor si informatiilor primite, vor raspunde cu propuneri privind modul de desfasurare al proceselor de realizare, incluzand posibilitati de publicare a ofertelor sau materialelor de promovare.

Modalitatile si strategia de realizare a obiectivelor sunt stabilite de comun acord intre QBursa (brokerii QBursa) si beneficiari.

Inscrierea solicitarilor si incheierea unei colaborari intre beneficiari si brokerii QBursa nu implica obligatoriu publicarea. Cererile si ofertele de cumparare si vanzare vor fi publicate pe Platforma functie de strategia agreata de clienti si brokeri. Staff-ul QBursa acorda in mod gratuit asistenta pentru intocmirea materialelor care se publica.

Tranzactiile, in cazul publicarii ofertelor/solicitarilor, se pot realiza prin doua posibilitati:

  1. Fara implicarea brokerilor QBursa in procesul de tranzactionare ulterior publicarii pe platforma. In aceasta situatie, la ofertele de cumparare si vanzare publicate vor putea subscrie vizitatori si urmaritori ai site-ului, prin contactarea directa a ofertantilor. 
  2. In cazul implicarii brokerilor QBursa, acestia vor efectua activitatile necesare indeplinirii obiectivelor, angrenand, daca este necesar, si brokeri colaboratori QBursa, sau alti parteneri ai acestora; publicarea in aceasta situatie este parte a strategiei, un mod prin care cresc posibilitatile de realizare a tranzactiilor. 

Serviciile prestate de catre brokerii QBursa si colaboratori sunt prezentate in articolul  “Despre servicii…” (click aici pentru acces articol ).

In ambele situatii, printre avantajele inscrierii ofertelor spre publicare se pot mentiona: posibilitati de oferte de vanzare/cumparare la termene viitoare; sau, facand referire tot la tranzactii de bunuri, prin subscrierea mai multor cumparatori la oferte de vanzari pentru acelasi tip de produs, cumparatorii au posibilitatea sa achizitioneze cantitati mai mici la pret avantajos, iar vanzatorii sa vanda intreaga cantitate, in conditiile financiare si de timp dorite. 

Publicarea materialelor pentru promovarea afacerilor se realizeaza, ca si ofertele, in urma inscrierilor prin datele din “Contact” si formularele de inscriere.


Platforma de tranzactionare QBursa Comerciala de Afaceri

este structurata pe urmatoarele sectiuni:


 

Sectiunea QBursa Servicii & Companii/Active

(click pentru acces articol despre)

 

 

Sectiunea QBursa Marfuri-F.M.C.G.

(click pentru acces articol despre )

 

 

Sectiunea QBursa de Carte

(click pentru acces articol despre)

 

 

Sectiunea QBursa de Cursuri Formare profesionala si personala

(click pentru acces articol despre)

 


Pana la calificarea si specializarea pe scara larga a brokerilor comerciali de afaceri si atestarea acestora in cadrul institutiei operatoare, activitatile platformei de tranzactionare online, integrata paginii web: www.qbursa.ro , se vor desfasura prin brokerii QBursa si Colaboratori. 

QB
QB
Managing partner QBursa

Postări recente:

Invitatie inscriere Brokeri/Traderi

INVITATIE de a participa pe piata QBursa Comerciala de Afaceri, Catre, - Brokeri si traderi din toate domeniile de activitate, exemplificand cu:...

SERVICII PRESTATE IN CADRUL PIETEI QBURSA

Activitatile desfasurate pe piata QBursa au in vedere: Cresterea numarului de tranzactii de vanzare/cumparare de afaceri, respectiv de companii, active,...

Autorul zilei la Q-Bursa de Carte

Astazi, Octavian Paler: Preambul: "Interviu cu Dumnezeu":  "– Ai vrea să-mi iei un interviu, deci… zise Dumnezeu. – Dacă ai timp… i-am...

Recomandate:

Povestile din business – QBursa

Fondarea Bursa Questum - QBursa Avand o experienta indelungata ca...

Company profile – Insight Consult

company profile         “ADEVARATA CUNOASTERE ESTE IN PROFUNZIME”   ISTORIC Compania a fost fondată...

Platforma online QBursa

Scopul Platformei de tranzactionare QBursa Parte integranta a paginii de...
- Advertisement -

S-ar putea să-ți placă și :postari relevante
Recomandate pentru tine

Invitatie inscriere Brokeri/Traderi

INVITATIE de a participa pe piata QBursa Comerciala de Afaceri, Catre, - Brokeri si traderi din toate domeniile de activitate, exemplificand cu: domeniile comerciale si de afaceri;...