Scopul Platformei online QBursa

Este un vehicul de lucru al pietei QBursa (click aici pentru articolul “Prezentare QBursa”).

Reprezinta un instrument pentru beneficiari si brokeri, cu urmatoarele roluri:

Contact:

  • intre clienti si brokerii QBursa, pentru transmiterea ofertelor, solicitarilor, propunerilor si materialelor necesare.
  • intre utilizatorii cu oferte publicate si utilizatorii care subscriu la acestea.
  • intre brokerii QBursa si colaboratori sau parteneri.

Publicarea ofertelor.

Realizarea tranzactiilor si fara implicarea brokerilor QBursa. Prin publicarea pe platforma, se ofera aceasta posibilitate; La ofertele sau cererile publicate pot subscrie direct potentiale contrapartide: producatori, comercianti, prestatori de servicii, alte tipuri de organizatii.

Promovarea afacerilor, prin inscrierea si publicarea materialelor de prezentare pentru companii si produse: company profile, bannere, imagini si descriere bunuri, oferte speciale, link-uri catre pagini web. Link-urile catre magazinele online ale utilizatorilor sunt de regula publicate in sectiunile de tranzactionare.

Mijloc pentru receptionarea si diseminarea informatiilor.

Modalitate de operare

Utilizatorii, prin datele din “Contact” al site-ului, sau formularele de inscriere, transmit solicitarile, ofertele. Formularele de inscriere cuprind ghiduri orientative privind informatiile care trebuie transmise de beneficiari.

Brokerii QBursa, in urma procesarii cererilor si informatiilor primite, vor raspunde cu propuneri privind modul de desfasurare al proceselor de realizare.

Modalitatile si strategia de realizare a obiectivelor sunt stabilite de comun acord intre QBursa (brokerii QBursa) si beneficiari.

Cererile sau ofertele de cumparare si vanzare vor fi publicate pe Platforma functie de strategia clientilor vizavi de publicitatea informatiilor.

Staff-ul QBursa acorda in mod gratuit asistenta pentru intocmirea materialelor care se publica.

Tranzactiile, in cazul publicarii ofertelor sau solicitarilor, se pot realiza prin doua posibilitati:

  1. Fara implicarea brokerilor QBursa in procesul de tranzactionare ulterior publicarii pe platforma. In aceasta situatie, la ofertele de cumparare si vanzare publicate vor putea subscrie vizitatorii site-ului, prin contactarea directa a ofertantilor. 
  2. In cazul implicarii brokerilor QBursa, acestia vor efectua activitatile necesare indeplinirii obiectivelor, angrenand colaboratori si parteneri. 

Serviciile prestate de catre brokerii QBursa sunt prezentate in articolul  “Activitati desfasurate…….” (click aici pentru acces articol ).

In ambele situatii, printre avantajele inscrierii ofertelor spre publicare se pot mentiona: posibilitati de oferte de vanzare si cumparare la termene viitoare; sau, facand referire tot la tranzactii de bunuri, prin subscrierea mai multor cumparatori la oferte de vanzari pentru acelasi tip de produs, cumparatorii au posibilitatea sa achizitioneze cantitati mai mici la pret avantajos, iar vanzatorii sa vanda intreaga cantitate, in conditiile financiare si de timp dorite. 

Publicarea materialelor pentru promovarea afacerilor se realizeaza, ca si ofertele, in urma inscrierilor prin datele din “Contact” si formularele de inscriere.


Platforma de tranzactionare QBursa Comerciala de Afaceri

este structurata pe urmatoarele sectiuni:


 

Sectiunea QBursa de Servicii pentru Afaceri

(click pentru acces articol)

 

 

Sectiunea QBursa pentru Companii si Active

(click pentru acces articol despre )

 

 

Sectiunea QBursa de Marfuri

(click pentru acces articol despre)

 

 

Sectiunea QBursa de Carte & Cursuri Formare profesionala si personala

(click pentru acces articol despre)

 


Pana la calificarea si specializarea pe scara larga a brokerilor de servicii pentru afaceri si atestarea acestora in cadrul institutiei operatoare, activitatile platformei de tranzactionare online se vor desfasura prin brokerii QBursa si Colaboratori. 

QB
QB
Managing partner QBursa

Postări recente:

Prezentare companie de formare profesionala

Prezentare AFACERE Va rugam sa ne contactati prin datele de contact qbursa!

Situatia digitalizarii

Material conspect din RAPORT DE INFORMARE - Comitetul Economic și Social European Digitalizarea și IMM-urile în regiunea euromediteraneeană (Raportoare: Maria...

Ce procese se pot digitaliza?

Ce procese poti digitaliza in compania ta? Costuri. Despre birou digital. Blocaje in cazul digitalizarii. Avantaje.   Ce procese poți automatiza în...

Recomandate:

Povestile din business – QBursa

Fondarea Bursa Questum - QBursa Avand o experienta indelungata ca...

Servicii insolventa

Oferta servicii profesionale- Casa de Insolventa Ionescu si Sava...

Studenti brokeri : viitorii antreprenori de excelenta

Brokeri comerciali de afaceri - studenti: Scopurile dezvoltarii unei categorii...
- Advertisement -

S-ar putea să-ți placă și :postari relevante
Recomandate pentru tine