Click pentru acces: ∇

CARACTERISTICI MOD DE FUNCTIONARE

 

CARACTERISTICI

– Este o Piata de afaceri, un loc de intalnire al cererilor cu ofertele, al serviciilor pentru realizarea si dezvoltarea afacerilor, in care brokerii QBursa si brokerii comerciali de afaceri (click aici pentru acces la articol), joaca un rol important.

– Reprezinta in acelasi timp un proces, initiat de societatea S.C. Bursa Questum si Parteneri, care are scop: 

  • realizarea tranzactiilor de afaceri [(prin afaceri se face referire la companii, la active generatoare de venituri si la produse (bunuri si servicii) care pot face obiectul unei afaceri)]

si

  • producerea de valoare, bunuri si servicii pentru clienti/beneficiari.

– Beneficiarii pot fi antreprenori de toate tipurile si categoriile.

– O adresabilitate importanta o constituie prestatorii de servicii din domeniile de activitate care vizeaza afacerile, incluzand brokeri si traderi care, prin participarea pe aceasta piata, au posibilitatea cresterii volumului de activitate.

– QBursa este o piata atat a modelului de afaceri B2B – business to business (reprezinta tranzactii de bunuri si servicii ce satisfac nevoile specifice ale altor afaceri; sunt bunuri si servicii ce se adreseaza preponderent companiilor), cat si modelului B2C – business to consumer (intermediere, vanzari catre consumatorul final).

– QBursa comerciala de afaceri propune, pentru realizarea afacerilor si obiectivelor clientilor, un mediu responsabil, in care sa se beneficieze de informatii si servicii utile, de asistenta specializata. Acest tip de piata favorizeaza atat pe producatorii, comerciantii si prestatorii de servicii cu experienta, cat si pe cei cu proiecte de start up. 

– S.C. Bursa Questum (si Parteneri) este operator al brokerilor QBursa si al brokerilor comerciali de afaceri QBursa, avand printre instrumentele de lucru prezenta pagina web, care are integrata o “Platforma de tranzactionare” online.

Activitatile principale desfasurate prin QBursa Comerciala de Afaceri sunt prezentate in articolul “Despre Servicii prestate…” (click pentru acces). 

  • Serviciile mentionate vor fi realizate atat prin brokerii QBursa, colaboratorii si partenerii traditionali, cat si prin colaboratori identificati special pentru tranzactiile in cauza. Mentionam ca procedurile de lucru a brokerilor QBursa au anumite caracteristici standardizate, pentru crearea unui mediu cat mai organizat si profesionist, in vederea realizarii obiectivelor.
  • Colaboratorii QBursa sunt reprezentati de: 

– brokeri si traderi din domeniile comerciale si de afaceri;

– brokeri si traderi de diverse specializari: imobiliari, de instrumente financiare, de asigurari, de turism s.a.; 

– prestatori de servicii de evaluare, expertiza contabila, audit, juridice, marketing, IT, de web si alte servicii pentru afaceri;

– institutii de credite si de investitii,

– asociatii profesionale,

– companii, organizatii si institutii potential partenere sau contrapartide clientilor QBursa.


   

Mod de functionare

Prin datele din “Contact” si formularele de tranzactionare potentialii beneficiari intra in legatura cu staff-ul QBursa si brokerii QBursa pentru transmiterea solicitarilor de tranzactii si servicii. Deasemenea, se transmit propuneri de colaborare si parteneriat.

Administratorii si brokerii QBursa proceseaza solicitarile primite si raspund cu propuneri de solutionare.

Modalitatile de indeplinire a obiectivelor, serviciile care trebuie prestate sau intermediate, sunt stabilite de comun acord intre QBursa (brokerii QBursa) si beneficiari. In procesele de efectuare a tranzactiilor, brokerii QBursa, cu aprobarea clientilor, pot angrena brokeri si prestatori de servicii colaboratori, sau identificati special pentru obiectivul in cauza.

Promovarea afacerilor se poate realiza prin brokerii QBursa si colaboratori, sau/si prin pagina web QBursa, in care se pot publica: prezentarea companiilor/produselor, company profile, link-uri catre paginile web sau magazinele online ale utilizatorilor, bannere etc. 

Functie de strategia agreata de clienti, ofertele de cumparare si de vanzare, de furnizare si de achizitii, pot fi publicate pe Platforma de tranzactionare din cadrul site-ului qbursa.ro. (click aici pentru acces la articol despre platforma). Platorma are rolurile de realizare a contactului intre beneficiari si brokeri, intre utilizatori, de inscriere si publicare a solicitarilor si de a facilita efectuarea tranzactiilor fara interventia brokerilor, platforma permitand posibilitati multiple pentru realizarea acestora. 

Este structurata pe urmatoarele  SECTIUNI:

QBursa Servicii & Companii si Active
QBursa Marfuri – F.M.C.G.
QBursa de Carte
QBursa de Cursuri de pregatire profesionala si personala

Pana la calificarea si specializarea pe scara larga a brokerilor comerciali de afaceri, si autorizarea in cadrul institutiei operatoare, activitatile Pietei QBursa Comerciala de Afaceri vor fi desfasurate prin brokerii QBursa si Parteneri, avand ca vehicul de lucru pagina web – platforma de tranzactionare: https://qbursa.ro . 


Proiectul QBursa a fost initiat si este administrat de un grup alcatuit din persoane fizice si juridice. Acest Grup, prin stafful sau/si organizatiile in sine, prin persoane fizice, cuprinde membri fondatori ai Bursei de Valori Bucuresti, fonduri de investitii, societati de servicii financiare, societati financiare si de credit, firme de consultanta in management si afaceri, de IT, companii de comert, institutii de invatamant superior. 


Parteneri :

      INFOTRADE

Promovare online:

 

 

promovare online


promovare online

QB
QB
Managing partner QBursa

Postări recente:

Invitatie inscriere Brokeri/Traderi

INVITATIE de a participa pe piata QBursa Comerciala de Afaceri, Catre, - Brokeri si traderi din toate domeniile de activitate, exemplificand cu:...

SERVICII PRESTATE IN CADRUL PIETEI QBURSA

Activitatile desfasurate pe piata QBursa au in vedere: Cresterea numarului de tranzactii de vanzare/cumparare de afaceri, respectiv de companii, active,...

Autorul zilei la Q-Bursa de Carte

Astazi, Octavian Paler: Preambul: "Interviu cu Dumnezeu":  "– Ai vrea să-mi iei un interviu, deci… zise Dumnezeu. – Dacă ai timp… i-am...

Recomandate:

Platforma online QBursa

Scopul Platformei de tranzactionare QBursa Parte integranta a paginii de...

Studenti brokeri : viitorii antreprenori de excelenta

Brokeri comerciali de afaceri - studenti: Scopurile dezvoltarii unei categorii...

Company profile – Insight Consult

company profile         “ADEVARATA CUNOASTERE ESTE IN PROFUNZIME”   ISTORIC Compania a fost fondată...
- Advertisement -

S-ar putea să-ți placă și :postari relevante
Recomandate pentru tine

Invitatie inscriere Brokeri/Traderi

INVITATIE de a participa pe piata QBursa Comerciala de Afaceri, Catre, - Brokeri si traderi din toate domeniile de activitate, exemplificand cu: domeniile comerciale si de afaceri;...